Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

марионети

ДО НЕОДАМНА ВАЖЕА ЗА МАРИОНЕТИ НА ПУТИН, А СЕГА ЕДЕН ПО ЕДЕН МУ ОТКАЖУВААТ ПОСЛУШНОСТ!

Со нападот на Украина, рускиот претседател Владимир Путин го загуби Казахстан и го задуши сопствениот план за обновување на советското време, се вели во анализа на германскиот дневен весник Die Welt. Инвазијата на Украина требаше да