Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

министер

Николовски: „Шеесет и една семејна винарија ќе добијат грантови од по 10 илјади евра!“

Шеесет и една семејна винарија ќе добијат грантови од по до 10 илјади евра, изјави министерот за земјоделство Љупчо Николовски на манифестацијата ,,Ден на станушината” во Кавадарци. Тој информираше дека сигнале 63 апликации, а