Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Мохамед Баркиндо

Цената на нафтата вртоглаво расте: Надминато нивото од 111 долари за барел!

Растот на цената на нафтата денеска забрза, надминувајќи го нивото од 111 долари за барел, откако медиумите објавија дека нафтената групација ОПЕК + одлучила скромно да го зголеми производството во јуни, бидејќи Европската унија во