Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

наркотици

ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДА ЌЕРКАТА НА АЉОША ВУЧКОВИЌ: Таа има професија која секој би ја посакал!

Актерот Аљоша Вучковиќ, за жал, го доживеа она од што се плаши секој родител. Имено, неговата сакана, ќерката Леана, во еден момент од животот скршнала од патот и како многу талентирана актерка влегла во темниот свет на