Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

нарко-картели

Деветто убиство на медиумски работник во Мексико оваа година! Убиен новинарот Луис Енрике Рамирез…

Телото на убиениот новинар Луис Енрике Рамирез Рамос е пронајдено во северниот дел на Мексико. Тој е деветти новинар убиен во Мексико оваа година, поради што државата спаѓа меѓу најопасните места за медиумските работници надвор од