Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

население

ХРВАТСКА ИМ СТАВИ КРАЈ НА ИНСИНУАЦИИТЕ НА МЕДВЕДЕВ: Доделува пет милиони евра хуманитарна помош за…

Владата на Република Хрватска донесе Одлука за испраќање хуманитарна помош за населението на Украина по повод Меѓународната донаторска конференција, со придонес од пет милиони евра. „Хрватската Влада денеска одржа телефонска седница