Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

наставници

НОВ ДОСЕГА НЕПОЗНАТ ВИРУС СЕ ШИРИ МЕЃУ ГРАЃАНИТЕ НА ЛАЈПЦИГ: Лекарите во паника!

Над 500 ученици, но и наставници, во основно училиште во германскиот град Лајпциг, се заразени со вирус – сè уште непознат за лекарите. Германски медиуми пишуваат дека сите заразени имаат различни симптоми, но, посебно се