Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

научен симпозиум

Во организација на Институтот за национална историја денеска ќе биде отворен научниот симпозиум „150…

Научниот симпозиум „150 години од раѓањето на Гоце Делчев“ денеска ќе биде отворен во Музејот на македонската борба, во организација на Институтот за национална историја – Скопје. На шесте работни сесии, што ќе се реализираат