Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

најголема

SWIFT RESPONSE 22: Викендов на Криволак НАЈГОЛЕМАТА ВОЕНА ВЕЖБА во земјава досега! (ФОТО)

Комплексна воена вежба „Брз одговор 22“ („Swift Response 22) која вклучува 4.600 војници, од осум држави –  Северна Македонија, САД, Обединетото Кралство, Италија, Франција, Црна Гора, Албанија и Грција ќе започне викендов на армискиот