Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

немири

ЕКОНОМСКИ ШОКОВИ: Шри Ланка е првата земја која не ја издржа глобалната криза, која држава е следна?

Шри Ланка е погодена од големи социјални немири, а некои економисти веруваат дека оваа земја е првото домино што падна пред светската должничка криза. Премиерот на оваа земја, Махинда Рајапакса, поднесе оставка поради протестите кои