Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Новаја Газета Европа

МОСКВА НЕ УСПЕА ДА ГО ЗАМОЛЧИ НЕЗАВИСНОТО НОВИНАРСТВО: Опозицискиот весник „Новаја Газета“ почна да…

Пилот изданието на новиот руски независен дневен весник „Новаја Газета Европа“, што го лансираа новинарите на овој опозициски весник пристигна во киосците во Летонија и за Денот на победата во Русија, 9 мај, ќе сведочи дека Москва не