Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

нови лекови

Ханс Клуге: Новите лекови ќе ја олеснат борбата против Ковид-19 во 2022 година

Новите лекови против Ковид-19 во 2022 година значително ќе ги подобрат шансите за преживување на тешко болните пациенти заразени со новиот коронавирус, изјави директорот на СЗО за Европа Ханс Клуге. – Јас сум ентузијаст за новите