Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

обвинителство

Црногорското обвинителство тврди: „ПРИПАДНИЦИТЕ НА ПОЛИЦИЈАТА СЕ ВО СЛУЖБА НА КАВАЧКИОТ КЛАН!“

Разузнавачките информации покажуваат дека полицајците Петар Лазовиќ и Љубо Миловиќ се членови на криминална организација и директно се вклучени во шверц на кокаин од Еквадор во Европската унија и Австралија, шверц на оружје и