Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

обнова на Украина

Претседателот на Европскиот совет: „Треба да се дозволи конфискација на имотот на руските олигарси!“

Претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел изјави дека ЕУ треба да го продаде имотот што го запленила од санкционирани руски поединци и средствата од продажбата да се искористат за обнова на Украина. Апсолутно сум убеден дека ова