Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

одбележување

Мотото под кое денес се одбележува Светскиот ден на слободата на медиумите гласи: „Престанете да ги…

„Престанете да ги шпионирате новинарите“ е мотото под кое денеска се одбележува Светскиот ден на слободата на медиумите, 3 Мај. Светскиот ден на слободата на медиумите ќе се одбележува на различен начин – во Франција е најавена