Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

око

КОЈ Е „ТЕРМИНАТОРОТ“ ОД АЗОВСТАЛ: Студентот по историја кој во борбите ГИ ИЗГУБИ ОКОТО И РАКАТА!

Илија Самоиленко, офицер од Азов, го привлече вниманието на јавноста при обраќањето до јавноста на 8. мај од опколената челичарница Азовстал. Тој зборуваше на конференцијата по заменик-командантот на калинскиот полк, баталјонот