Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Оксана Литвиненко

ДРАМА – Оваа Украина успеала да побегне од “ПЕКОЛОТ“ на војната но во Полска доживеала нов…

Кога првите руски бомби почнаа да паѓаат врз Украина, Мирослава Марченко работеше како гинеколог во приватна клиника во Киев. На една од нејзините пациенти следниот ден и требаше абортус бидејќи раните тестови открија дека плодот е изложен