Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

оправдува

ОПРАВДУВА ЗЛОСТОРСТВА: Легендата на Црвена Ѕвезда, ДУЛЕ САВИЌ, носеше маица на која го имаше…

Поранешниот српски фудбалер, Душан Дуле Савиќ, застана на страната на Русија и со своите потези ги оправдува злосторствата кои се случуваат при актуелната руска инвазија на Украина. Имено, Савиќ уште во март испровоцира кога на едно