Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

очекувања

Османи: „Не можеме повеќе да ги малтретираме граѓаните и да ги изложуваме на циклични очекувања и…

Можеби ова е единствената и последна шанса за да се спасат односите меѓу Северна Македонија и Бугарија, затоа што понатаму Владата ќе има се помалку и се поразредена политичка енергија, но и целото општество да се посвети на едно