Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

падобранци

SWIFT RESPONSE 22: СЕ ОДРЖА НАЈГОЛЕМАТА ВОЕНА ВЕЖБА ВО МАКЕДОНИЈА – 4.600 војници, борбени…

На воениот полигон Криволак денеска се одржа Денот за високи гости на мултинационалната вежба „Брз одговор 22“ на припадниците на осум армии на НАТО, каде беа прикажани воздушни операции проследени со скокови со падобран и