Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

палки

Прва снимка на бруталната тепачна на Делиите и Гробарите : Општ хаос, маскирани хулигани со палки,…

Ужасот од хулиганската тепачка кај Автокоманда најдобро се гледа на снимката од инцидентот која се појави во јавноста. Имено, навивачите на Црвена Ѕвезда излетаа од шумата со палки, каиши и бакли и ги нападнаа симпатизерите на Партизан.