Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Патрон

Зеленски го одликуваше кучето кое откри повеќе од 200 експлозивни направи во Украина! (ВИДЕО)

Куче кое помага во откривање мини и други експлозивни направи во Украина доби медал за заслугите во спасувањето животи. Станува збор за кучето Патрон од расата Џек Расел териер, кое досега открило повеќе од 200 експлозивни направи и