Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Пејтон Гендрон

Бајден патува во Њујорк за да ги утеши семејствата на жртвите убиени од расистичкиот тинејџер

Претседателот на Соединетите Американски Држави (САД), Џо Бајден во вторник ќе отпатува во државата Њујорк за да им изрази сочувство на семејствата на жртвите кој ги застрела тинејџерот во афроамерикански кварт. Бајден ќе отпатува во