Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Пијан возач

Пијан хрват налетал на колона автомобили во Виена и со тупаници се пресметал со полицијата:…

Во главниот град на Австрија се случила несекојдневна сообраќајна несреќа, а главниот актер бил хрват. Според списанието Феникс, 53-годишниот возач предизвикал сообраќајна несреќа во Виена-Отакринг, по што целосно ги изгубил нервите.

Пијан возач „влетал“ во кафеана во Македонска Каменица

Пијан возач „влетал“ во кафеана на магистралата А3 на влезот во Македонска Каменица. Очевидци на настанот велат дека ова е четврти пат како пијани возачи „влетуваат“ во оваа кафеана на влезот во градот. – За жал често се случува поради