Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

погодени

РЕТРОГРАДНИОТ МЕРКУР ПОЧНУВА НА 10. МАЈ И НИ ПОДГОТВУВА „ПЕКОЛ“: Овие четири знаци ќе бидат најмногу…

Од 10 мај до 3 јуни Меркур предизвикува астролошки хаос, по вторпат оваа година. Како и обично, можете да предвидите недоразбирања, технолошки грешки и доцнења на патувањата. Меркур се движи ретроградно накај брборливите Близнаци,