Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

податоци

ПОТРЕСНИ СЦЕНИ ОД „АЗОВСТАЛ“: Москва објави податоци за бројот на евакуирани од мариуполската…

Повеќе од 120 луѓе беа спасени од комплексот на челичарницата Азовстал и соседните куќи во Мариупол во текот на 30 април и 1 мај, како дел од операцијата за ослободување на цивилите заробени во челичарницата во Мариупол , соопштија од