Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Полиграф

Во странство барале услуги од дами на ноќта: Агенти на ФБИ паднаа на полиграф

Животот на агентите на ФБИ веројатно не е толку интересен како што сме навикнати да ги гледаме во филмовите, а агентите кои биле на должност надвор од САД покажале дека им недостига адреналин. Според американското Министерство за