Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

порно актерка

СКАНДАЛ! ПРЕМИЕР НА ЕВРОПСКА ДРЖАВА ПРАЌАЛ ПОРАКИ НА ПОРНО АКТЕРКА?! Нудел 4.000 евра за двочасовно…

Италијанската порно актерка Евелин Делај (28) за време на емисијата "Non e l'Arena" на италијанската телевизија изјавила дека актуелниот белгиски премиер Александар де Кро и понудил 4.000 евра за два часа услуга. Делај во оваа прилика