Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

портал

Деветто убиство на медиумски работник во Мексико оваа година! Убиен новинарот Луис Енрике Рамирез…

Телото на убиениот новинар Луис Енрике Рамирез Рамос е пронајдено во северниот дел на Мексико. Тој е деветти новинар убиен во Мексико оваа година, поради што државата спаѓа меѓу најопасните места за медиумските работници надвор од