Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

последици

ТЕШКИ ВРЕМИЊА ЗА ПЛАНЕТАТА: Светскиот влијателен економист смета дека постои САМО ЕДЕН услов за да ѝ…

Светски познатиот професор по економија, Џефри Сакс, смета дека има само еден услов за ставање крај на глобалната финансиска криза. Во разговорот, кинескиот меѓународен информативен канал (CGTN) напомена дека најсиромашните земји ќе