Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Преговори

Османи очекува решение во јануари: Можеме да седнеме уште од утре и да ги продолжиме разговорите

Шефот на дипломатијата Бујар Османи потенцира дека фактот што Бугарија сега има политичка Влада го отвара патот за пронаоѓање решение на спорот и одблокирање на патот на Македонија кон Европската унија, нагласувајќи оти решение може да има