Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

прекар

СИТЕ ГО ЗНААТ ПРЕКАРОТ НА СРЃАН ТОДОРОВИЌ, НО НИКОЈ НЕ ЗНАЕ КАКО ГО ДОБИЛ: Жика раскажа како…

Популарниот актер Срѓан Жика Тодоровиќ, кого речиси сите го нарекуваат со прекарот Жика, во една прилика како гостин во емисијата „Амиџи шоу“ изјави од каде го добил тој прекар.