Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

премине

РУСКАТА ВОЈСКА ИЗГУБИЛА ЦЕЛ ЕДЕН БАТАЛЈОН ВО ОБИД ДА ГО ПОМИНЕ МОСТОТ ВО ЛУГАНСК!

Руската армија претрпе големи загуби, како и уништување на десетици тенкови откако украинските сили уништија мост на реката Сиверски Донец во областа Луганск. Лидерот на Луганската област, Серхии Хаидаи, изјави дека руската армија