Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

пресуди

Тупанчески: „Перцепцијата за правосудството ќе се подобри само ако за тешки кривични дела има…

Перцепцијата за правосудството ќе се подобри само во оној момент кога ќе докажеме како држава дека навистина за тешки кривични дела без оглед од која сфера се, дали се работи за кривично дело – економскиот криминал, компјутерскиот