Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

просперитет

Спасовски: „Интеграцијата на Западен Балкан во ЕУ е многу повеќе од гаранција за стабилност и…

Неспорно е дека Европската унија е нашата референтна точка. Интегрирањето на Република Северна Македонија, но и на земјите од Западен Балкан во Европската Унија, не се само гаранција за стабилност и просперитет во регионот, туку многу