Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

профил на криминалец

УБИВААТ ЗА „СИТНИ ПАРИ“: Прочитајте како познат криминолог го опишува класичниот профил на…

На територијата на Србија, нарачателите на убиства за извршители најчесто ангажираат голобради момчиња, кои зад себе имаат голем број помали кривични дела и за чии услуги релативно малку плаќаат. Ваквото принципиелно правило се покажа