Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

разузнавачи

ДЕМОКРАТИЈА ПОД НАДЗОР: Шпанската тајна служба призна дека ги следела телефоните на каталонските…

Шпанската разузнавачка агенција ЦНИ призна дека ги следела телефоните на 18 каталонски сепаратисти, вклучително и регионалниот претседател Пере Арагонес, користејќи го израелскиот софтвер Пегазус. За секој од случаите, директорката