Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

реорганизација

Амбасадата на САД, најавите на Човиќ за реорганизација на Бих ги оцени како „антидејтонско…

Денешната најава на Човиќ за обидот за реорганизација на БиХ поради распишувањето на ЦИК на општите избори во земјата за октомври годинава, ја осуди и американската амбасада. Како што изјавија од американската амбасада, сите лидери