Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Републиката во движење

Макрон ја ребрендира партијата во „Ренесанса“ за сигурна победа на парламентарните избори!

Партијата на францускиот претседател Емануел Макрон, Републиката во движење, го смени своето име во „Препород“, „народна партија чија задача е да биде отворена за граѓаните и пратениците од каде и да доаѓаат“, изјави денеска нејзиниот