Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

руска граната

„ГРАНАТАТА ГО УНИШТИ СИОТ МОЈ СВЕТ!“ Јуриј во еден момент изгубил сѐ! Отишол до продавница, а кога…

Тој на влезот во станбениот блок им викал на полицајците да го пуштат додека зградата горела. Кога дошол во станот ги нашол телата на сопругата и нејзината мајка, кои, како што вели, загинале кога руска ракета разнела неколку ката во