Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

руски интернет

Русија го изолираше Херсон од остатокот на Украина: Се воведува рубљата, граѓаните користат руски…

По окупацијата на Херсонската област на југот на Украина, руските војници во последните неколку дена започнаа целосна политичка, социјална, но и економска изолација на овој дел на Украина од останатиот дел од земјата. Пред два дена