Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

сандали

ОВИЕ САНДАЛИ ВО 80-ТИТЕ ГИ НОСЕШЕ ЦЕЛА ЈУГОСЛАВИЈА, А ДЕНЕС ЧИНАТ 400 ЕВРА! Еве кој моден гигант ги…

Триесет години по распадот на Југославија, за оваа голема држава не престанува да се зборува. Таа остави зад себе достигнувања во секој аспект од нашите животи, а дури и помладите генерации пораснаа на филмови и музика што се правеа во