Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Сергеј Простаков

ЧЛЕНКА НА НАТО САКА ДЕЛ ОД ТЕРИТОРИЈАТА НА УКРАИНА !? Воен експерт го шокираше светот: “Сега е…

Полска може да го анектира западниот дел на Украина. За тоа зборуваат многу политичари и во Русија и во Украина. Како што кажа воениот експерт на Фондацијата Народна Дипломатија, Сергеј Простаков, ваквото сценарио не е фантастично.