Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

состојба

НЕДОСТАТОК НА ТЕХНОЛОГИЈА: „Поради санкциите, Русија не е во состојба да произведува нови тенкови!“

Санкциите насочени кон извозот ја забранија продажбата на полупроводнички производи на Русија, со цел да се исцрпи руската економија. Сепак, висок функционер на американската администрација тврди дека санкциите во блиска иднина би