Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

спонзорства

Руските инфлуенсери и претприемачи во криза: „Губиме пари секој месец!“

Откако Владимир Путин ја нападна Украина, голем број западни компании ја бојкотираа Русија, што предизвика шок во економијата на земјата и ги погоди инфлуенсерите и малите компании, но и они поголемите. Полина Че, основач на