Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

српска музичка сцена

Сузана Јовановиќ за бракот со Саша Поповиќ: „Тој пред мене се наживеа како за три животи!“

Пејачката Сузана Јовановиќ проговори за врската со сопругот Саша Поповиќ, а како што вели таа, Сале пред неа се наживеал како за три животи. На почетокот на нашата врска бев несигурен бидејќи околу него имаше многу убави жени. Не ми