Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

сублиминални пораки

ОКОЛУ КОНСТРАКТА СЕ „ПЛЕТАТ“ ТЕОРИИ НА ЗАГОВОР? Непосредно пред Евровизија нејзините фановите…

Откога почна натпреварувањето за „Песна за Евровизија“ до сега, кружат теории на заговор за тоа како пејачката ги поддржува земјите разурнати од војна, испраќа сублиминални пораки и ја води политиката преку музика. Така на