Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Такис Теодорикакос

Спасовски во интервју за грчки весник: “НИЕ КАКО РЕГИОН ПРИПАЃАМЕ НА ЕУ!“

„Ние како регион припаѓаме во Европската Унија“, истакнува министерот за внатрешни работи на Северна Македонија во интервјуто за грчкиот весник Та неа во кое говори за соработката со Грција, за регионалните безбедносни прашања, но и за ЕУ