Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Тајм магазин

ГО ПРОБУДИЛЕ В ЗОРИ, ПРВАТА ПОРАКА БИЛА УЖАСНА: „Во Киев се… Имаат само една задача!“

Американскиот магазин Тајм објави обемна статија „Во светот на Зеленски“ и на насловната страница на изданието стави портрет на украинскиот претседател, кое ќе се најде во продажба на 9 мај. Дописникот на публикацијата Сајмон Шустер