Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

ТВ 21

Ковачевски: „Ова што го прави Мицкоски во услови на најголемата светска криза после Втората светска…

Ова што го прави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ е најнеодговорното нешто што може некој да го направи во услови на постојан раст на цените на реагенсите, во услови на постојан раст на цените на храната и во услови на обединување на сите